Box whiskyfestival 2018 – High Coast Distillery

Meg selv og Johan Thorslund :-)

Forige helg hadde jeg gleden av å besøke Box whiskyfestival for andre gang! Mitt første besøk var i 2015, og det var veldig hyggelig å være tilbake igjen.

Festivalen blir arrangert på Box destilleri sitt område. Fredag 29. juni 2018 var det åpent fra kl. 17 til kl. 23 med 800 besøkende. Lørdagen åpnet dørene allerede kl. 11 og var åpne til kl. 22 med hele 2300 besøkende! Imponerende at så mange mennesker finner veien innover de svenske skoger til destilleriet ved Ångermanälven! Ettersom festivalen er i “gokk”, blir det satt opp busser fra byene i nærheten slik at gjestene har muligheten til å delta på festivalen OG nyte god drikke 🙂

Hva skjedde så i løpet av disse to dagene? Joda, her var det utstillere som kunne by på noe godt i glasset; Box destilleri (selvsagt!), Hernö Gin, Clydesdale, Nikka, Hernö Hantverksöl, Lockeby bryggeri og Mellgrens Tobak. I tillegg var det flere som bød på god mat!

Noe nytt og kult: Firkantede tønner! Johan Thorslund fra Thorslundkagge tok utfordringen fra Box og har lagd firkantede tønner! Det blir spennende å se om det gir en annen smak enn de runde 🙂

På lørdagen holdt VD Thomas Larsson og destillerisjef Roger Melander taler idet Box skiftet navn til High Coast Distillery.

Takk, Stefan, for at jeg fikk bruke bildet av High Coast Distillery!

– Tone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.