Trondheim whiskyfestival 2018

Myself, Ian McWilliam (Glenfarclas) and Ronan Currie (Springbank)

Trondheim whiskyfestival gikk av stabelen for sjette gang lørdag 17. mars 2018. Festivalen ble denne gangen avholdt på Thon Hotel Prinsen, midt i Trondheim sentrum.

I år ble det besøksrekord med god margin! Arrangøren Chris Maile spilte på sekkepipen sin da antall besøkende passerte forrige rekord. 582 besøkende fikk nyte gode whiskyer denne lørdagen i 2018. I fjor var det ca. 350 deltakere, se min omtale av 2017 her.

Også i år jobbet jeg på festivalen, noe jeg synes er kjempegøy! Dette året fikk jeg “vikarere” på et par andre stands for å avlaste de som hadde det travelt, eller trengte en pause, med det resultat at jeg lærte noe nytt om mange whiskyer! Det er altså helt fantastisk å få lov til snakke om og selge whisky 🙂

I år syntes jeg det var veldig mange gjester som gjerne ville vite litt mer om whiskyene, og det er hyggelig å få muligheten til å fortelle litt og ikke bare helle whiskyen i glasset.

Andelen damer på festivalen? Vanskelig å anslå, men jeg opplevde det som flere damer på festivalen i år enn i fjor. Og det er ikke bare damer som er med sine menn, men venninner som var på festivalen sammen. Veldig moro å se!

Jeg er klar for Trondheim whiskyfestival 2019! Er du? Festivalen er 16. mars 2019 på Thon Hotel Prinsen.

– Tone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.