Trondheim whiskyfestival 2017

Jon Bertelsen og meg selv.

Sist helg var jeg på whiskyfestival i min hjemby Trondheim! Dette var femte gang Trondheim whiskyfestival ble arrangert, og det var min fjerde festival i Norges beste by 😉

Dette året jobbet jeg – som jeg også gjorde for to år siden. Utstillerne finner du her. Jeg synes det er gøy å jobbe på festival! Det er alltid mange hyggelige deltakere, og det er jo moro å snakke whisky med folk. Mange kan fortelle om destillerier de har besøkt, og de har morsomme opplevelser fra whiskyturer.

Det endte med publikumsrekord på Trondheim whiskyfestival 2017! Arrangøren Chris Maile spilte på sekkepipen sin da antall besøkende passerte forrige rekord. Antakeligvis endte festivalen med 340-350 deltakere. Det er hyggelig å tenke på at så mange mennesker i Trondheim fikk anledning til å smake på whiskyer. Men det er plass til flere, så dere må gjerne fortelle om festivalen til venner og bekjente!

For dere som er interessert i å delta på whiskyfestival i Norge, lister jeg opp hvilke vi har:

Selv har jeg aldri vært på festivalene i Tromsø og Jæren, men jeg håper det blir anledning til det en gang.

Jeg gleder meg allerede til høsten med festivaler i Tønsberg og Oslo!

– Tone

1 Trackback / Pingback

  1. Trondheim whiskyfestival 2018 – The Ladies' Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.